Det er vigtigt at anerkende vores fantastiske frivillige, som er hjertet i Mørkøv Kræmmermarked. De sørger for, at alt glider som smurt, fra sodavands- og ølboder til parkering og meget mere. Hovedsageligt er de rekrutteret fra byens mangfoldige foreninger, og deres dedikation er med til at styrke fællesskabet. Takket være dem ser vi hvert år glade ansigter og føler os beriget af den støtte, vi får.

Det er ingen hemmelighed at Mørkøv Kræmmermarked ikke ville kunne eksistere, hvis det ikke var for alle de fantastiske frivillige som år efter år knokler på markedet.

 

Det gør de både fordi det er sjovt, fordi de oplever kræmmermarkedet på en helt anden måde og derudover tjener de penge til deres foreninger.

 

Men vi kan altid bruge flere frivillige. Og du behøves ikke nødvendigvis at være medlem af en forening i forvejen. Det du får ud af det, er at være del af et stort fællesskab, du får del i personalegoderne, du lærer en masse nye mennesker at kende og sidst, men absolut ikke mindst, du er med til at sikre Mørkøv Kræmmermarkeds fortsatte eksistens. Og du kan stadig opleve Kræmmermarkedet før og/eller efter dine vagter.

 

Vil du høre mere om muligheden for at være frivillig og har du lyst til at hjælpe med en af de mange arbejdsopgaver, som f.eks. Information, Parkering eller Forsyning, så skriv en mail til mail@mhhb.dk  eller en sms til 30 62 25 11.

Har du lyst til at hjælpe til ved kræmmermarkedet?

- vi har altid brug for en hjælpede hånd


Skal du være med i vores ’voksenteam’?


Mørkøv Kræmmermarked har taget initiativ til at oprette et 'voksenteam', som skal være til stede på markedet og være kontaktpersoner til de unge mennesker, som kunne ønske en snak med en voksen eller har brug for hjælp på den ene eller anden måde.


Kunne du have interesse i at være  med på vores 'voksenteam', så tøv ikke med at kontakte Mette Larsen, som er ansvarlig for teamet. Vi vil meget gerne have voksne med fra alle de omkringliggende byer hvorfra de unge besøger os, så alle har et kendt ansigt at gå til.

Tilmeld dig gerne til Mette på telefon 29 99 35 95