BETINGELSER FOR 

KRÆMMERE OG UDSTILLERE

Betingelser

PRIS
Prisen pr. facademeter er kr. 240,- samt kr. 150,- pr. stadeplads for elforbrug, affaldsgebyr og toilet armbånd.

TILMELDING OG FAKTURERING
Kræmmere får tilbudt samme plads som sidste år. Hvis man ønsker en større plads, enten samme sted eller et andet sted på markedspladsen, skal man stadig tilmelde sig den plads man havde sidste år, da vi først kan begynde at ændre på pladserne efterhånden som der kommer eventuelle afbud. Sender du betalingen for stadepladsen senest 1. maj 2024, er pladsen reserveret til dig. Hvis du ikke har betalt denne dato, vil du automatisk blive flyttet til ventelisten og vil blive tildelt en ledig plads.

ANKOMST

Åbningstid for check-in er:

Torsdag kl. 8.30 - 20.00

Fredag   kl. 8.00 - 13.45


På grund af sikkerheden, er det vigtigt at alle, ved ankomst til Mørkøv Kræmmermarked, henvender sig i Informationsvognen. Således ved teamet bag Kræmmermarkedet hvor mange der er på pladsen i nødstilfælde. 


Man får samtidig udleveret 2 stk. toiletarmbånd samt 2 stk. parkeringsbilletter, som en del af standlejen. Har man en stand på over 12 meter får man udleveret 4 toiletbånd og 4 parkeringsbilletter.


Der er SAMARITTERVAGT på pladsen ved Informationvognen.

PARKERING

Man må kun køre til pladsen og læsse af. Herefter skal alle parkere deres biler på kræmmer-p-plads. 

Det er vigtigt at prioritere sikkerheden for alle vores gæster.Derfor kan ingen kræmmere forlade pladsen i bil, når markedet er åbent, inden klokken cirka 23. Det gælder både fredag og lørdag.
Alle er selvfølgelig velkomne til at parkere udenfor kræmmermarkedsområdet og kan derved forlade pladsen på hvilket som helst tidspunkt.


Hvis man alligevel vælger at parkere inde på markedspladsen, vil det præcise tidspunkt hvor man kan køre ud, blive annonceret i højtalerne. Det vil være når der er få mennesker tilbage på pladsen og det vurderes sikkert at køre i bil på pladsen, ca. omkring kl. 23. Indtil da vil det ikke være muligt at køre ud af pladsen i bil.

EL
Der er strøm på pladsen fra torsdag kl. 12.00.


OBS: Pga. en voksende elregning, ser vi os nødsaget til at angive et max. forbrug på 1300 watt pr. stadeplads. Hvis der skal bruges mere end de 1300 watt, SKAL man oplyse det ved tilmelding. Der vil blive en afregning af de ekstra omkostninger. Hvis der ikke bliver oplyst om overforbrug, og dette bliver konstateret, vil der blive pålagt et gebyr på 500 kr.

STADEPLADS
Ved salg af fødevareprodukter skal man selv sørge for nødvendige tilladelser.
Intern handel med stadepladser er forbudt og vil medføre bortvisning af de involverede parter uden refusion.

Da vi har erfaret at nogle stadeholdere har handlet med deres stadepladser på vores marked – og solgt deres plads til anden side for overpris, eller har sat stedfortræder ind uden vores viden, vil vi på det kraftigste advare mod dette, da det medfører øjeblikkelig bortvisning!!!!!

SALGSVARER
Kræmmere som sælger andre varer end dem de, ved tilmelding, har oplyst – bedes oplyse os om eventuelle ændringer i varesortiment inden ankomst, da handel med andre varer end de anførte vil medføre bortvisning.
Du må ikke sælge tivolivarer, balloner, bamser, øl, vand, spiritus, slik, is, tilberedt mad eller andre nydelser, uden særlig tilladelse. Der må ikke sælges pusterør, stinkbomber eller andre ting som er til gene for publikum.
Overtrædelse af disse regler medfører bortvisning fra Markedet uden refusion.

FACEBOOK
I år tillader vi kræmmerne at annoncere på Begivenhedssiden for Mørkøv Kræmmermarkeds FB-side med tekst som ”Mød os på stand xx-xxx” – og et billede/logo for virksomheden. Vi godkender hvert opslag.

GENERELT

  • Indkørsel på pladsen kan ske fra torsdag morgen.
  • Lørdag og søndag morgen skal man være på plads inden kl. 9.00, hvorefter markedet råder over pladsen.
  • Pladsen må ikke forlades før søndag, uden særlig tilladelse, for at der ikke skal blive for mange tomme pladser.
  • Der er hundevagt på pladsen.
  • Alle hunde som er på pladsen skal føres i snor.
  • Der må ikke bæres rygmærker på pladsen.
  • Ved overnatning er røgalarm påbudt.

PROGRAM
Se detaljeret program for markedet her.

KORT OVER PLADSEN
Finder du her.


Pladsen må ikke forlades før tidligst søndag aften kl. 17.00 og skal efterlades i rengjort tilstand. Evt. huller skal dækkes og affald skal læsses i container. Er pladsen ikke ryddet, ser vi os nødsaget til at sende en regning på kr. 500,- for oprydning. Igen i år er der mulighed, for at holde åbent til kl. 22.00 om lørdagen. Boder må ikke lukkes inden klokken 18 hverken lørdag eller søndag.

TOILET OG BADEFACILITETER
Toiletterne holdes rene af lokale foreninger. Der medfølger toiletarmbånd til kræmmerne, som gælder under hele markedet og udleveres og påsættes i Informationen ved ankomsten. Ekstra toiletarmbånd kan købes i informationen.

KRÆMMER TILBUD
I Markedsteltet er der gratis morgenkaffe lørdag og søndag kl. 7.30 – 8.30.
MORGENMADEN SKAL NYDES I MARKEDSTELTET.

ANKERS TIVOLI
Ankers Tivoli Park er et familievenligt omrejsende tivoli med alt, hvad der hører med til en god fest.
Læs mere her: www.ankerstivoli.dk.
Tivoli er åbent fredag kl. 16-21, lørdag kl. 9-22 og søndag kl. 9-17.

ÅBNINGSTIDER PÅ PLADSEN FOR PUBLIKUM
Gratis adgang.
Fredag kl. 14-23
Lørdag kl. 10-23
Søndag kl. 10-17


Stadepladser skal holde åbent til mindst kl. 18. Alle må selvfølgelig gerne holde længere åbent.