HVEM STÅR BAG?

Mørkøv Handels-, Håndværker- og Borgerforening (MHHB) - i daglig tale kaldet Borgerforeningen - er primus motor bag Mørkøvs årlige Kræmmermarked.


MHHB er en frivillig bestyrelse på ni bestyrelses-medlemmer + to suppleanter, som udover kræmmer-markedet står bag en lang række af opgaver og arrangementer i Mørkøv by hen over året.

 

Borgerforeningen arrangerer Ren By, Sankt Hans og selvfølgelig et af Sjællands største kræmmermarkeder sidst på året.

 

Derudover sørger foreningen for at holde rent, tømme skraldespande og slå græs i hele sæsonen på Rævebjerg. Vi sætter flagallé op gennem Mørkøv by på specielle helligdage og desuden hejser vi byens store, centrale flag ved festlige lejligheder.


Sidst på året sørger vi for lidt jule- og hyggestemning når vi sætter de traditionelle granklokker og -stjerner op på byens hovedgade.

 

MHHB støtter både foreninger og byfornyelses tiltag økonomisk, således at vi fortsat kan have en levende og interessant by, både for dem der har boet her i mange år og for tilflyttere.


Læs mere om Borgerforeningen på www.mhhb.dk

OM MØRKØV KRÆMMERMARKED


Mørkøv Kræmmermarked er et af landets største kræmmermarkeder. Hvert år i september, mange dobles Mørkøvs befolkning når mere end 100.000 besøgende lægger vejen forbi kræmmermarkedet. Her kan de besøgende handle og prutte pris med mere end 250 kræmmere, som er spredt udover den store plads, som lokalt er kendt som Rævebjerg.

 

Kræmmerne kommer fra hele Danmark, ligesom der også kommer enkelte fra de andre nordiske lande. Boderne tilbyder alt fra haveudstyr, loppefund og madvarer til sko, tøj, julepynt og meget, meget mere.

 

Kræmmermarkedet blev afholdt i Mørkøv for første gang i 1980 og er blevet afholdt hvert år siden. Markedet samler hvert år mere end 300 aktive foreninger og frivillige, som gør en stor indsats for at markedet er velfungerende og bliver en succes år efter år.

 

Markedet er kendt for at være et familievenligt kræmmermarked, hvor der er plads til og sjov for både små og store. Her er garanti for hyggelige stunder, god musik, spændende køb og sjov i de opstillede tivoli på pladsen.

Over 43 års kombineret erfaring og ekspertise